Skräddarsydda Resor

Ett prisvärt och flexibelt resande där Du själv bestämmer när och vart Du vill åka.

Tillsammans gör vi ett specialanpassat reseprogram som passar just Dig. Vi förbokar alla hotell, transporter och guidningar.

Vi har ett väl uppbyggt kontaktnät i hela Peru och på varje destination tar våra lokalagenter väl hand om Dig. När Du landar på flygplatsen i Lima möter Dig Carmen Antunez, hon pratar lite svenska och är ansvarig för Dig som reser på egen hand.  Carmen är certifierad turistguide och när hon inte tar hand om våra resenärer jobbar hon på Limas Antropologiska museum. Carmen håller  kontakt med Dig under Din rundresa, allt för att Du skall få en så bra tid som möjligt i hennes hemland Peru. Skicka ett mejl eller ring så gör vi ett specialanpassat program för just Dig. 

info@peruexplorer.se

Vi arrangerar också turer till Galapagos och Amazonas i Ecuador samt de flesta länder i Latinamerika. Kontakta oss för prisförslag.

”Skräddarsydd” resenär Rickard Olsson flankerad av Carmen Antunez, Peru Explorers platschef i Lima.

“Det var en riktig höjdarupplevelse på många sätt våra 10 dagar i Peru. Allt var superrpoffsigt uppstyrt och jag är sååååå glad att vi kom till Chachapoyas, Kuelap och Gocta. Jag har några soles kvar som det inte går att växla in så jag antar att dom får vara grunden till nästa Peruresa!

 mvh: Rickard Olsson”