Om oss

Vilka är vi?

Peru Explorer finns på plats både här i Sverige och i Peru. I Lima är vi sedan många år representerade av Carmen Antunez som tar emot våra "skräddarsydda resenärer samt då och då åker med på våra gruppresor. Hon håller koll på alla bokningar och ser till att allt klaffar under våra resor. Carmen är mycket uppskattad av våra resenärer som genom henne får en unik inblick i det peruanska samhället, hur det är att leva i Peru.
Flera av våra resor leds av Päivi Suomalainen som bor i Vina del Mar i Chile. Päivi är certifierad turistguide och jobbar både i Chile och Peru. Päivi leder sina resor ofta tillsammans med Carmen Antunez. Som syns på bilden har de mycket roligt tillsammans och får många lovord av våra resenärer.
Vi på Peru Explorer har rest runt mycket i Peru och och känner landet väl. Det finns otroligt mycket att se och upptäcka i Peru och vi är stolta att kunna erbjuda både de mest kända resmålen samt även besök på platser dit få turister tar sig. Vi har även rest runt mycket i de flesta länder i Latinamerika och kan erbjuda skräddarsydda paket i samtliga länder - hör av Dig så fixar vi Din drömresa.
Vi arrangerar ett fåtal resor varje år med små grupper, allt för att Du som resenär skall få ut så mycket som möjligt av din resa. Våra resor är mycket populära och bokas upp långt i förväg. Vi annonserar sparsamt i dagspress eftersom de flesta av våra resenärer kontaktar oss på rekomendation från tidigare resenärer.
På resorna följer vi med och fungerar som guide och allt i allo, ordnar praktiska saker och översätter, både vad gäller resans fasta arrangemang samt även under den fria tiden som ofta ingår på de olika resmålen. Det kan gälla allt ifrån att bistå med översättning från spanska eller engelska när vi använder oss av lokala guider till att hjälpa till med råd när Du skall beställa en måltid eller handla några minnessaker.